Przejdź do treści
knajpa-pro.pl
W tym miejscu znajdziesz odpowiedzi na pytania dotyczące POS Syrve
Często wyświetlane artykuły
WSTĘPNE INSTRUKCJE DO PRACY W SYRVE POS
Początek i koniec pracy
Zwrot towaru
Raport OLAP sprzedaży
Tworzenie dokumentów
Przykłady raportów OLAP
Okna operacyjne w trybie restauracyjnym
Skróty klawiaturowe
Syrve POS
Główna
Docs
Syrve POS
Praca z kasą fiskalną
Płatność za zamówienie
Wybór kasjera
Anulowanie zamówienia
Kasowa Zmiana
Wpłata i wypłata gotówki
Kontrola korekty
Zwrot towaru
Dwa KASJERZY przy jednej kasie
Fast Food
Okno zamówienia
Zakładki
Menu dodatkowe
Okno opłaty
Dzień pracy kasjera
Dzień pracy kierownika
Zadania dla kuchni w Fast Food
Dokumenty magazynowe
Tworzenie dokumentu
Obsługa
Lista niedostępnyh pozycji
Ogólne
Początek i koniec pracy
Wprowadzanie i wyszukiwanie informacji
Strona osobista
Wiadomości w Syrve POS
Gości
Frekwencja pracownicza
Tworzenie dokumentów
WSTĘPNE INSTRUKCJE DO PRACY W SYRVE POS
Obsługa stołu
Okna operacyjne w trybie restauracyjnym
Ekran zamówień
Przyjmowanie zamówienia
Okno zamówienia
Wszystkie stoliki
Zamawianie części porcji dania
Posiłki o różnej wielkości
Zamówienia na mieszanie napojów
Danie na WAGĘ
Zmiana liczby potraw po ugotowaniu
Сena swobodna za danie
Rezerwacja
Bankiet
Kursy
Sprzedaż dania ze schematem modyfikatorów
Zamawianie dania z modyfikatorami
Dystrybucja dań pomiędzy gości
Łączenie dwóch zamówień
Przekazywanie zamówień i dań
Zmiana liczby gości
Sprzedaż dań niezgodnych z harmonogramem
Usuwanie dania z zamówienia
Dania nie ma w menu, ale szef może je przygotować
Płatność za zamówienia
Anulowanie przedrachunku
Bankiety i rezerwy
Kontrola magazynowania
Ustawienia
Raport OLAP KONTROLI MAGAZYNU
Ekran kuchenny
Wygląd ekranu kuchennego
Najczęściej zadawane pytania
Pytanie
Odpowiedź