Przejdź do treści
knajpa-pro.pl
W tym miejscu znajdziesz odpowiedzi na pytania dotyczące POS Syrve
Często wyświetlane artykuły
Сena swobodna za danie
WSTĘPNE INSTRUKCJE DO PRACY W SYRVE POS
Wpis blogowy
Raport OLAP sprzedaży
Dystrybucja dań pomiędzy gości
Sprzedaż dań niezgodnych z harmonogramem
Początek i koniec pracy
Wygląd ekranu kuchennego
Syrve POS
Główna
Docs
Syrve POS
Płatność za zamówienie
Wybór kasjera
Anulowanie zamówienia
Zmiana Kasowa
Wpłata i wypłata gotówki
Kontrola korekty
Zwrot towaru
Okno zamówienia
Tworzenie dokumentu
Lista niedostępnyh pozycji
Początek i koniec pracy
Wprowadzanie i wyszukiwanie informacji
Strona osobista
Wiadomości w Syrve POS
Gości
Okna operacyjne w trybie restauracyjnym
Ekran zamówień
Przyjmowanie zamówienia
Okno zamówienia
Wszystkie stoliki
Zamawianie części porcji dania
Zamówienia na mieszanie napojów
Danie na WAGĘ
Zmiana liczby potraw po ugotowaniu
Сena swobodna za danie
Rezerwacja
Bankiet
Zakładki
Menu dodatkowe
Okno opłaty
Dzień pracy kasjera
Dzień pracy kierownika
Zadania dla kuchni w Fast Food
Ustawienia
Frekwencja pracownicza
Kursy
Sprzedaż dania ze schematem modyfikatorów
Zamawianie dania z modyfikatorami
Dystrybucja dań pomiędzy gości
Łączenie dwóch zamówień
Przekazywanie zamówień i dań
Zmiana liczby gości
Sprzedaż dań niezgodnych z harmonogramem
Usuwanie dania z zamówienia
Dania nie ma w menu, ale szef może je przygotować
Płatność za zamówienia
Anulowanie przedrachunku
Bankiety i rezerwy
Dwa KASJERZY przy jednej kasie
Wygląd ekranu kuchennego
Raport OLAP KONTROLI MAGAZYNU
Tworzenie dokumentów
Zniżki i dopłaty
Usługi płatne godzinowo
Zadania kuchenne w restauracji
Praca z kasą fiskalną
Płatność za zamówienie
Wybór kasjera
Anulowanie zamówienia
Zmiana Kasowa
Wpłata i wypłata gotówki
Kontrola korekty
Zwrot towaru
Dwa KASJERZY przy jednej kasie
Fast Food
Okno zamówienia
Zakładki
Menu dodatkowe
Okno opłaty
Dzień pracy kasjera
Dzień pracy kierownika
Zadania dla kuchni w Fast Food
Dokumenty magazynowe
Tworzenie dokumentu
Obsługa
Lista niedostępnyh pozycji
Ogólne
Początek i koniec pracy
Wprowadzanie i wyszukiwanie informacji
Strona osobista
Wiadomości w Syrve POS
Gości
Frekwencja pracownicza
Tworzenie dokumentów
WSTĘPNE INSTRUKCJE DO PRACY W SYRVE POS
Obsługa stołu
Okna operacyjne w trybie restauracyjnym
Ekran zamówień
Przyjmowanie zamówienia
Okno zamówienia
Wszystkie stoliki
Zamawianie części porcji dania
Zamówienia na mieszanie napojów
Danie na WAGĘ
Zmiana liczby potraw po ugotowaniu
Сena swobodna za danie
Rezerwacja
Bankiet
Kursy
Sprzedaż dania ze schematem modyfikatorów
Zamawianie dania z modyfikatorami
Dystrybucja dań pomiędzy gości
Łączenie dwóch zamówień
Przekazywanie zamówień i dań
Zmiana liczby gości
Sprzedaż dań niezgodnych z harmonogramem
Usuwanie dania z zamówienia
Dania nie ma w menu, ale szef może je przygotować
Płatność za zamówienia
Anulowanie przedrachunku
Bankiety i rezerwy
Zniżki i dopłaty
Usługi płatne godzinowo
Zadania kuchenne w restauracji
Kontrola magazynowania
Ustawienia
Raport OLAP KONTROLI MAGAZYNU
Ekran kuchenny
Wygląd ekranu kuchennego
Najczęściej zadawane pytania
Pytanie
Odpowiedź