Przejdź do treści
knajpa-pro.pl
W tym miejscu znajdziesz odpowiedzi na pytania dotyczące POS Syrve
Często wyświetlane artykuły
WSTĘPNE INSTRUKCJE DO PRACY W SYRVE POS
Сena swobodna za danie
Wpis blogowy
Dystrybucja dań pomiędzy gości
Początek i koniec pracy
Raport OLAP sprzedaży
Sprzedaż dań niezgodnych z harmonogramem
Przyjmowanie zamówienia
Obsługa stołu
Główna
Docs
Syrve POS
Obsługa stołu
Okna operacyjne w trybie restauracyjnym
Ekran zamówień
Przyjmowanie zamówienia
Okno zamówienia
Wszystkie stoliki
Zamawianie części porcji dania
Zamówienia na mieszanie napojów
Danie na WAGĘ
Zmiana liczby potraw po ugotowaniu
Сena swobodna za danie
Rezerwacja
Bankiet
Kursy
Sprzedaż dania ze schematem modyfikatorów
Zamawianie dania z modyfikatorami
Dystrybucja dań pomiędzy gości
Łączenie dwóch zamówień
Przekazywanie zamówień i dań
Zmiana liczby gości
Sprzedaż dań niezgodnych z harmonogramem
Usuwanie dania z zamówienia
Dania nie ma w menu, ale szef może je przygotować
Płatność za zamówienia
Anulowanie przedrachunku
Bankiety i rezerwy
Zniżki i dopłaty
Usługi płatne godzinowo
Zadania kuchenne w restauracji
Najczęściej zadawane pytania
Pytanie
Odpowiedź