Syrve POS 54 Ogólne Frekwencja pracownicza Gości Początek i koniec pracy Strona osobista Tworzenie dokumentów Wiadomości w Syrve POS Wprowadzanie i wyszukiwanie informacji WSTĘPNE INSTRUKCJE DO PRACY W SYRVE POS Praca z kasą fiskalną Anulowanie zamówienia Dwa KASJERZY przy jednej kasie Kasowa Zmiana Kontrola korekty Płatność za zamówienie Wpłata i wypłata gotówki Wybór kasjera Zwrot towaru Fast Food Dzień pracy kasjera Dzień pracy kierownika Menu dodatkowe Okno opłaty Okno zamówienia Zadania dla kuchni w Fast Food Zakładki Dokumenty magazynowe Tworzenie dokumentu Obsługa Lista niedostępnyh pozycji Ekran kuchenny Wygląd ekranu kuchennego Kontrola magazynowania Raport OLAP KONTROLI MAGAZYNU Ustawienia Obsługa stołu Anulowanie przedrachunku Bankiet Bankiety i rezerwy Dania nie ma w menu, ale szef może je przygotować Danie na WAGĘ Dystrybucja dań pomiędzy gości Ekran zamówień Kursy Łączenie dwóch zamówień Okna operacyjne w trybie restauracyjnym
Syrve OFFICE 22 Ogólne Instalowanie aplikacji Początek i koniec pracy Struktura systemu Terminy i skróty Wymagania systemowe Sprzęt Sprzęt Ustawienia punktu sprzedaży Grupa Harmonogram pracy Numeracja dokumentów Oddział Punkt sprzedaży Śledzenie czasu pracy Ustawienia ksiegowania Ustawienia waluty Procesy technologiczne Planowanie pracy personelu Rozliczenia z gośćmi Rozliczenie Interfejs aplikacji Interfejs aplikacji Praca z raportami Skróty klawiaturowe Strona startowa Strona szybkiego dostępu
Korzystne 4 Integracja Syrve z Choice QR Początek i koniec pracy WSTĘPNE INSTRUKCJE DO PRACY W SYRVE POS Вruk nip na paragonie i druk faktur
OLAP-raporty 7 Godzinowe spożycie posiłków Pola raportu OLAP dotyczącego sprzedaży Pola raportu OLAP dotyczącego transakcji Przychody i koszty przedsiębiorstwa Przykłady raportów OLAP Raport OLAP sprzedaży Spisywanie składników potraw na straty